house extension, Inverurie, Aberdeenshire, Architect, McGregor Garrow Architects, Timber Cladding, Bi-fold doors

House Extension – Inverurie, Aberdeenshire


residential

House Extension, Inverurie

At an initial consultation we met with the client to develop the brief, which was to replace their existing outdated Conservatory with a new Sun Room. After agreeing services, we prepared initial design drawings, which demonstrated the design and how the space would work. Once the client was happy with the design/layout we went on to obtain a cost estimation from a builder.

We obtained the planning and building warrant approvals from the council. We then arranged for a builder to provide a quote for carrying out the works, with on-site supervision by McGregor Garrow Architects. The extension was completed in June 2016, with a build duration of 6 weeks.

 

Share the project with others: